Fornudden Allstars

3 - 1

Mellanberget

12:20  söndag

11 mars 2018

Fornudden Allstars

3 - 1

Mellanberget

12:20  söndag

11 mars 2018

Matchrapport

Match tre i loser-divisionen och FAS hade ju i inledande två gruppspelsmatcherna gått starkt och gjort hela 18 mål, skulle den fina formen hålla i sig?

Svaret är ja, dock en inte alls lika målglad tillställning för Mellanberget var vassa på att räcka skott.

I tredje spelminuten tar Calle fart från backposition, för boll över mitten och åker på ett ordentligt slag. Domarna uppmärksammar detta och sätter deras spelare i utvisningsbåset två minuter för att fundera över sina synder.

I kommande numerära överläge passar FAS på att ta ledningen i matchen. Detta efter ha haft en handfull avslut som dock gått snett och vint och gärna utanför. Men till slut ur det kanske sämsta läget nyper Calle till från vänsterkanten och många blir förvånade när bollen slutligen landar i mål. 1-0 till FAS, framspelningen stod Magnus för som i detta numerära överläge var taktpinnen och det var en fröjd att se det fina spel FAS hade.

2-0 till FAS i sjätte spelminuten och det är Oscar som hittar in centralt till Simon som skjuter en patenterad isare, eller misslyckat skott som vi andra kallar det. Men ett skott behöver inte vara hårt eller välriktat, för även det här skottet letar sig in och detta under deras målvakt som inte hinner landa i den slängning han gör när sidledsförflyttning blev ett måste.

I 13 spelminuten kommer 3-0 och den här gången är det Erik som skjuter ett snarlikt skott som Simon ur en snarlik position också. Hur som haver, bollen letar sig återigen in under deras målvakt som får tokspel. Han kastar sin målvaktshjälm i backen och är allt annat än glad.

FAS fortsätter spela bra kommer till hel del lägen. Dock börjar FAS bli lite lätt övermodiga och skjuter ur vinklar och positioner där det kanske inte finns ett läge att tala om. Efter dryga tjugo minuter spelade börjar FAS tappa sitt spel i takt med att Mellanberget pressar högt för att n en reducering. Det dröjer till 26e matchminuten innan reduceringen kommer och då hade Mellanberget ätit sig in i matchen på ett imponerande sätt.

Men efter 1-3 reduceringen kommer Mellanberget inte närmare och FAS kan räkna in sin tredje raka vinst.

STATISTIK

 
7
Magnus Ljunggren   2    
21
Erik Bratt 1      
2
Simon Arnsten 1      
6
Calle Åkerlindh 1      
4
Mikael Glysing   1    
25
Niclas Glysing        
1
Andreas Svennberg        
71
Oskar Dmitrij        
14
Martin Glantz        

Händelseförlopp


3"    
4" 1-0   Åkerlindh  (Ljunggren)
7" 2-0   Arnsten  (Glysing)
13" 3-0   Bratt  (Ljunggren)
26" 3-1