Kärlek

5 - 2

Fornudden Allstars

14:05  söndag

18 mars 2018

Kärlek

5 - 2

Fornudden Allstars

14:05  söndag

18 mars 2018

Matchrapport

Så var det dags igen, match mot Kärlek! Ett lag FAS brukar göra bra resultat emot. Faktum är att på de tidigare åtta möten lagen i mellan hade Kärlek bara en vinst och det var den första i ordningen. Ska tilläggas att FAS då hade kort om folk och spelade med en man mindre hela matchen. Så stort hopp om poäng inför den här matchen.

Det började i full fart för FAS del, FAS började skapa redan från start och hade väl ett någorlunda etablerat anfallsspel redan från start med ett par farliga chanser. Då kändes det mentalt jobbigt när Kärlek vid mer eller mindre första bollerövringen kliver upp och via styrning skjuter 1-0 till Kärlek.

FAS fortsätter dock lugnt och metodiskt skapa chanser och det osar hett kring deras målvakt en bra stund. Något avslut i ribban och deras målvakt gör ett par galna räddningar, dock med en nypa tur inkluderat.

Så händer det igen, Kärlek kliver upp och kan ha varit deras andra anfall i matchen? Nytt skott som styrs, den här gången är det micke som bollen styr på och refullt glider in under Svennberg i FAS-målet. 2-0 till Kärlek.

Inte fören i 18e spelminuten får FAS utdelning på alla sina skott. Erik slänger över bollen till höger på Calle som vispar till och deras målvakt ser ut att rädda, men bollen studsar förbi och landar i mål. Matchen var reducerad.

Tyvärr för FAS del hade Kärlek nu spelat sig in i matchen och de tredje målet var inte någon styrning, här var det ett rent och skärt klassavslut i nättaket. Trots hård bevakning från Niclas lyckas han få ett skott förbi och alltså in i mål. 3-1 till Kärlek.

Mycket tid kvar men FAS fortsätter skapa lägen, en ny reducering kommer i form av Martin som klipper till och sätter 3-2 målet med sex minuter kvar på klockan. Men någon intensiv jakt på kvittering hinner det inte bli, för strax efter vänder Kärlek spelet efter att FAS varit uppe och haft ett jätteläge för utjämningen. Returen av skottet studsar dock fel och Kärlek kan vända spelet och slå upp bollen på en löpande forward. Denna forward gör det urtjusigt, även om det förmodligen var en skopa tur med i det hela också då han på volley klipper till bollen och gör fjärde målet för Kärlek.

Men knappa två minuter kvar plockar FAS ut målvakten för att sätta ytterligare press framåt. Men något etablerat anfallsspel blev det aldrig, istället kan dom rycka åt sig bollen och sätta femte i tom kasse med tjugo sekunder kvar.

Förlust, 2-5 och det kommer bli en rysare till avslutning av serien!

STATISTIK

 
6
Calle Åkerlindh 1 1    
14
Martin Glantz 1      
21
Erik Bratt   1    
25
Niclas Glysing        
66
Ronny Byström        
4
Mikael Glysing        
1
Andreas Svennberg        
71
Oskar Dmitrij        

Händelseförlopp


2" 1-0  
8" 2-0  
18" 2-1   Åkerlindh  (Bratt)
20" 3-1  
24" 3-2   Glantz  (Åkerlindh)
27" 4-2  
30" 5-2