30 oktober 2021

Bois IF

3 - 1

Matchrapport

Gruppspelsmatch 3. En jämn match där FAS har oflyt med domsluten. En långboll som slutligen stöts på motstånd och ut vilket borde renderat i hörna döms istället felaktigt ute sekvensen innan och slutar i målvaktsinspark. Spelet vänder och Bois skapar ett jätteläge.

Någon minut senare är motståndet uppe FAS straffområde och en boll studsar ut över kortlinjen precis intill FAS mål, men deras spelare får in bollen på plan igen och bollen stöts in i mål. En boll som då alltså var lång över linjen.

Slutsatsen blir att det var en del oflyt med domsluten med andra ord.

Men FAS ska få sista ordet för halvleken och en Jeppe-hörna som slås på första stolpen möts upp av Simon som klackar bollen, två tunnlar senare och det står 1-1. FAS första mål och det var kvitterat.

FAS som ändå hade börjat få ordning på det egna spelet hyggligt åker tyvärr relativt tidigt i andra halvlek på ett baklängesmål. Ett snyggt mål där deras spelare rycker in från vänsterkanten och borrar upp bollen i bortre krysset.

FAS hade sedan ett par bra lägen, men Calle fick inte ordning på fötterna och jätteläget rann ut i sanden från nära håll.
Ett skott i burgaveln från vänsterkanten vaskades fram. Mot slutet flyttar FAS upp i jakten på mål vilket straffar sig bakåt och sista målet är en klassisk kontring.