8 - 0

23 maj 2022

Matchrapport

Det började nog inte strålande, men att det skulle sluta med en total utskåpning hörde inte hemma här.

Första halvlek är FAS helt med i spelet, även om motståndet skapar mer och gör fler mål så var känslan att FAS var med i matchen. 0-1 kommer på omställning när FAS tappar bollen centralt i uppspelsfasen.

0-2 och 0-3 kommer tätt ger motståndet vind i seglet som redan var på helspänn.

När domaren blåste för halvtid stod det 0-3 till Tommy Wahlgren. (TW)

Andra och FAS försöker, främst genom Micke som är den som flertalet tillfällen ändå tar sig till avslutningslägen. Men ingen boll i nätmaskorna. Istället kan TW göra fyran när FAS gör ett obriljant byte i defensiven. Vi skyller på bytet.

Sista fem rinner det iväg och TW fördubblar sin målskörd. Även om det sista målet gjordes av Micke him self, då tyvärr i fel kasse.

Matchen behållning av återigen domaren som bjöd på show. Sladdar in med minuten kvar till avspark, rammar samtidigt stängslet. Han hinner sedan inte mer än öppna bildörren innan signalen ljuder för matchstart.
Väl framme vid plan noterar domaren att hans tröja är snarlik i färgen till FAS matchkläder: "Det här fungerar ju inte, har ni ett annat ställ ni kan byta till?" Samtidigt som han halar fram en annan tröja hur väskan.