20:00  måndag

1 oktober 2007

2 - 2

Matchrapport

Våra motståndare är ett veteranlag och går som division-4 lag. Därmed får dem innan matchen ens börjat en straff på oss. Den sätter dom efter en bedrövligt slagen straff. Dessvärre är våran målvakt på väg åt ett håll redan och lyckas inte täta mellan benen. Så det blev ju till slut en bra straff, tyvärr för våran del.

Det märktes att vi var ringrostiga. Fyra veckors uppehåll sedan serie tog slut. På kontring ganska snart gör dem 2-0 på oss.

FAS blev allt mer varma i kläderna och reduceringen lät inte vänta på sig. Några minuter senare följer calle med upp i ett anfall. Bollen hamnar hos jeppe mitt framför målvakten och lyckas peta ut bollen till en mer fristående calle som bredsidar in reduceringen till 1-2.

Det dröjer innan FAS får in 2-2 målet, men det kommer med kanske 7 minuter kvar av matchen och det är jeppe som återigen lirkar fram en boll, denna gång till henke som lite förvånande visar otrolig kyla när han sätter kvitteringen. Iskalt!

FAS jagar sedan på för ledningsmålet, men det kommer inte och matchen slutar 2-2.