FC Local Heroes

0 - 2

Fornudden Allstars

21:00  måndag

1 oktober 2007

FC Local Heroes

0 - 2

Fornudden Allstars

21:00  måndag

1 oktober 2007

Matchrapport

En halvtimmes vila efter den första matchen och det var dags igen att spela cup. Denna gången mot ett division-3 lag och återigen fick FAS en straff emot sig. Den här gången slår våra motståndare en mycket bra straff. Men det spelar ingen roll eftersom våran målvakt Svennberg slänge sig åt rätt håll och ser till att FAS får börja matchen med 0-0 istället för underläge direkt.

Resultatet 0-0 står sig rätt länge innan FAS får någon form av numerärt överläge i en halvkontring. Calle har tagit upp bollen snabbt via mitten och lägger upp en passning till jeppe när målet börjar närma sig och jeppe gör inget misstag denna gång. 1-0 till FAS.

Sedan dröjer det lång tid innan FAS lyckas göra 2-0. Tvåan kommer tack vare henke som på passing från Svennberg i målet gör målet. Men i mellan dessa två mål har FAS och kanske framför allt Adam mängder med chanser som dessvärre inte förvaltas allt för väl. Men ingen va väll värd ett mål mer än Adam mot slutet då FAS kom i anfallsvåg på våg. Men bollen skäts hej vilt över under och brevid. Passades i fel lägen och det blev inte mer än 2-0 till FAS. Det borde kanske varit det dubbla och lite till efter hur matchen såg ut.

Målskyttar
------------
Jesper Seger, Henrik Sjökvist

Framspelningar
-----------------
Calle Johansson, Andreas Svennberg

STATISTIK

 
12
Henrik Sjökvist 1      
11
Jesper Seger 1      
6
Calle Åkerlindh   1    
8
Alexander Stenfeldt        
4
Mikael Glysing        
7
Magnus Ljunggren        
1
Andreas Svennberg        
2
Adam Jaensson        
25
Niclas Glysing        
14
Martin Glantz        

Händelseförlopp


8" 0-1   Seger  (Åkerlindh)
20" 0-2   Sjökvist