Vico Rekond

3 - 2

Fornudden Allstars

21:50  måndag

8 oktober 2007

Vico Rekond

3 - 2

Fornudden Allstars

21:50  måndag

8 oktober 2007

Matchrapport

En spänd väntan innan domaren äntligen blåser igång matchen. Domaren som förövrigt är Dennis som skulle visa sig bli en jagad domare.

Matchen börjar i ett rasande tempo, mycket fart åt båda hållen. Men det är FAS som tar ledningen efter en hörna eller ett inlägg från höger, bollen stussar på någon och tar sig till slut fram till James som forcerar in 1-0 målet. James som bestämde sig i sista sekunden för att delta i matchen på grund av sin fotskada. Beslutet han tog skulle visa sig vara det rätta.

Vico Rekond skulle visa sig vara ena skjutglada spelare då deras kvittering kom rätt snart, på ett lång skott en bra bit utanför straffområdet. Bollen letar sig förbi en ställd Svennberg i fasmålet.

Vico tar sedan en ledning i form av ett nytt långskott, men denna gången efter en mycket rörig situation. Jag ska försöka bena ut vad som hände sekunderarna innan deras 2-1 mål.

Vid någon form av inlägg stussar bollen mot vårat mål, Svennberg tar ett par kliv ut för att greppa/få bort bollen, men en Vico spelare är het på gröten och smäller på våran målvakt Svennberg istället för bollen. Följden blir att Svennberg ligger kvar i målet ett kort tag, reser sig sedermera upp, lagom till en ny projektil som han får svårt att manövrera bort. Blodet sprutar ur munnen på Svennberg samtidigt som hela fas ser långskott två segla in i målet. FAS protesterar självfallet efter målet, men domaren har missat sparken som alltså tog i ansiktet på Svennberg.

2-1 var därför ett faktum, tyvärr för FAS del som spelade helt okej fotboll och hade fått tillbaks något av vad man kan kalla för eget spel.

Just detta spela gjorde att FAS fortsatte skapa målchanser. Det handlade idag mycket om Henrik *2. Det var också Henrik Sjökvist som låg bakom kvitteringen till 2-2 då han efter ett par, kanske till och med tre skott i följd blir kapad av deras målvakt i straffområdet då han fjärde gången ska runda och slå in bollen i mål. Domaren blåser straff och straffen sätter James säkert. Det var kvitterat.

Men domaren skulle som sagt få vara med och leka i denna match och en straff blev det även åt andra hållet. Den här gången har domaren hittat en mer eller mindre korrekt hands. Även om den var väldigt minimal, straff och mål. 2-3 till Vico.

Det återstod nu fyra minuter av matchen. Det blev en form av forcering. Bland annat hade Henrik Svensson ett avslut i stolpen. Men det ville sig inte idag och matchen slutar med förlust efter en helt okej match från FAS håll.


Målskytt
---------
James Ramanius 2

STATISTIK

 
13
James Ramanius 2      
8
Alexander Stenfeldt        
12
Henrik Sjökvist        
14
Martin Glantz        
1
Andreas Svennberg        
25
Niclas Glysing        
6
Calle Åkerlindh        
2
Adam Jaensson        
16
Henrik Svensson        
11
Jesper Seger        

Händelseförlopp


4" 0-1   Ramanius
7" 1-1  
13" 2-1  
17" 2-2   Ramanius
21" 3-2