Bollmora Bois 2

2 - 1

Fornudden Allstars

21:20  torsdag

24 mars 2005

Bollmora Bois 2

2 - 1

Fornudden Allstars

21:20  torsdag

24 mars 2005

Matchrapport

Inför matchen visste vi att vår så gott som ända chans att ta oss vidare i cupen var att vinna matchen. Annars hade vi ej avgörandet i egna händer så det var vinst som gällde!

Det började bra då vi efter drygt halva matchen tog ledningen genom mange. Han drar sig loss och skaffar sig friläge då han mycket kyligt väntar ut målvakten och drar sent ut på kanten för att lägga in bollen i tom kasse. Ett snyggt och kyligt mål som sagt!

Matchen som annars innehöll en hel del gruff och vi tyckte dom hade ett par spelare som bör se över sitt temperament en aning. Mange fick smaka på armbåge ett par gånger och var upp på sekretariatets bord innan en avblåsning kom. Tyvärr kom också ett kviteringsmål från deras sida några minuter senare på grund av att vi tappade markeringen på en spelare vid hörna. Han kommer snabbt och smäller in 1-1 bakom vår så annars lysande målvakt Henrik "lillhenke" Eriksson! Otagbart och vi var återigen tvugna att göra mål för att ha chans på avancemang.

Det kom inget mål, inte för oss i alla fall. För det var våra motståndare som i vår jakt på ledningsmål kontrar in ett mål och då var vi tvugna att göra ett par mål vilket många insåg skulle bli svårt på så kort tid som det faktiskt var kvar.

Domarn blåser i pipan och cupen var över för våran del. En bra genomkörare skulle jag vilja säga och jag med flera gamla fasare fick se possitiva beskedd vad det gäller klass på våra nya spelare. Jag är imponerad av båda två och ser verkligen fram emot seriespelet i korpen! Ska avsluta med att skriva några ord om micke som annars kommer klaga på att inget skrivs om honom. Micke, en del av purple-donut-boys visade otrolig kämpavilja i dagens matcher. Stod upp när det två meter längre motståndarna föll. STARKT! Visade även en del fint samspel med sin munkpolare.

Tre mål gjorde för fas del och dom lyckliga målgörarna va:

Mikael "Mikaldinho" Glysing
Henrik "mr sjökvist" Sjökvist
Magnus "mange" Ljunggren

STATISTIK

 
7
Magnus Ljunggren 1      
18
Marc Engström        
14
Martin Glantz        
20
Henrik Eriksson        
25
Niclas Glysing        
12
Henrik Sjökvist        
4
Mikael Glysing        
6
Calle Åkerlindh        

Händelseförlopp


7" 0-1   Ljunggren
10" 1-1  
12" 2-1