24 september 2009

1 - 6

Matchrapport

FAS gick in och visade exakt hur viktigt det är med rätt inställning. Fas hade inget att spela för och trots peppning och goda försök till att glömma detta och gå in och ha roligt gick det bara inte.

Till att börja med sätter dem stensäkert sin straff. Stenhårt stolpein, Niclas i fas mål chanslös såklart. Niclas som för dagens vaktade kassen på grund av skada och en frånvarande första målvakt.

Alltså 1-0 innan matchstart och 2-0 kom i första spelminuten. Inget märkväridgt anfall, men fas försvar får inte bort bollen och gör tafatta försvarsingripanden vilket resulterar i baklänges mål.

Efter 2-0 kom sedan trean och fyran ganska omgående. Komunikationen mellan målvakt och backar fanns inte och gsnistan i deffensiven var som bortblåst. Ingen tog ansvar. Detta i takt med att fas kände oturen då det kändes som allt gick stolpe in för våra motståndare.

Första halvlek slutar till slut hela 5-0 till Malmens som spelar effektiv anfallsfotboll, samtidigt som fas deffensiv spökar något otroligt. Men fas uppställning var bedrövlig, ingen viste något.

Det skedde en förändring inför andra halvlek. Fas ställer upp med två backar, tre mittfältare och en ensam på topp. Det gick bättre och fas skapade mer framåt samtidigt som deffensiven började fungera allt bättre. Samspelet mellan backar och målvakt går allt bättre och Niclas får även göra ett par fina räddningar. Till slut kommer även fas reducering. Ett skott som styrs ut mot kanten, snappas upp av calle som serverar Daniel på mållinjnen som rakar in 1-5 målet.

Malmens kvitterar halvleken senare och andra halvlek slutar 1-1. Fas gör en nästan godkäns andra och bedrövlig första.