Vart tog känslan vägen

1 - 1

Fornudden Allstars

21:05  onsdag

22 september 2010

Vart tog känslan vägen

1 - 1

Fornudden Allstars

21:05  onsdag

22 september 2010

Matchrapport

Tredje cupmatchen, tredje cupmatchen mot lag i lägre division och såldedes tredje matchen där vi få se våra motståndare slå en straff innan match. Och, sist men inte allra minst, tredje matchen i rad vi fick se våra motståndare sätta denna straff stensäkert.

1-0 till Vart tog känslan vägen (Känslan) alltså.

Boll i spel! Vilket spel, Känslan visar omgående hur man rullar boll och dem är även laget som håller i taktpinnen från start, men Fas deffensiv sätter käppar i hjulet sista biten och Känslan får inte håll på Vlatko i Fasmålet som fortsätter storspela och hålla bollarna utanför mål.

I 12 minuten får Mico boll i straffområdet, passar den vidare till henke som omgående får bevakning, men han tar emot bollen och fräser iväg ett skott från rätt nära håll och bollen sitter intill närmsta stolpen och matchen var kvitterad! Ett något oväntat mål, men inte orättvist för det. För visst skapade Fas målchanser. Kanske till och med inledningsvis fler heta målchanser än Känslan. För även om Känslan är laget med mest bollinnehav i denna match kom dem sällan förbi Fas mur.

Det krävdes en riktig bjudning från calles fötter, en riktigt jävla dålig passning som ger en spelare ur Känslan friläge mot fasmålet, men han missar totalt i avslutet och bollen går utanför mål.

Det var mot slutet av matchen som Känslan radar upp ett par riktigt farliga målchanser, någon av dem borde dem verkligen gjort mål på, istället blev dem tagna av stundens allvar och slår givna lägen metervis utanför/över.

Det blir inga fler mål, matchen slutar 1-1 och båda lagen tar sig därmed vidare ur gruppen.

STATISTIK

 
12
Henrik Sjökvist 1      
18
Mico Gujic   1    
3
Vlatko Gujic        
13
James Ramanius        
7
Magnus Ljunggren        
6
Calle Åkerlindh        
2
Adam Jaensson        
25
Niclas Glysing        

Händelseförlopp


0" 1-0  
12" 1-1   Sjökvist  (Gujic)