FC Nickduell

2 - 1

Fornudden Allstars

14:35  lördag

23 oktober 2010

FC Nickduell

2 - 1

Fornudden Allstars

14:35  lördag

23 oktober 2010

Matchrapport

Fas i kvartsfinal och man gör en riktigt bra match. Man hade äntligen fått ordning på deffensiven och skapade genomgående målchanser.

Målchanserna var bra och borde suttit fler än den ända man förvaltade.

Nickduell tar ledningen efter hörna och det blir strul och oreda i Fas försvar framför mål. Om jag inte missminner mig kommer Svensson ut ur målet, missbedömmer bollbanan och bollen landar till slut hos Nickduell som rullar in bollen i tom kasse. Retligt!

Fas ångar på och är värde en kvittering då man är laget som äger bollen och ägnar sig mestadels åt anfallsfotboll. Kvitteringen kommer och det är efter en inkast in i gröten som till slut micke får ett huvud på, bollen går upp i luften och nästa att sätta huvudet till var Adam som nicklobbar bollen i båge över deras målvakt och 1-1 målet var ett faktum.

Men tyvärr får våra motståndare snart hörna igen och tyvärr så blir det återigen strul och otroligt rörigt framför mål där dem i sist på bollen och kan peta in 2-1 målet med knappt fyra minuter kvar av matchen.

Fas trycker på mot slutet, men tiden går och allt rinner ut i sanden. Fas står som det förlorande laget vid slutsignal och så fort kan det gå att åka ut ur en cup.

Hit men inte längre!

STATISTIK

 
2
Adam Jaensson 1      
4
Mikael Glysing   1    
16
Henrik Svensson        
16
Anton Wennberg        
13
James Ramanius        
6
Calle Åkerlindh        
18
Mico Gujic        
3
Vlatko Gujic        
25
Niclas Glysing        
10
Tommy Steby        

Händelseförlopp


5" 1-0  
11" 1-1   Jaensson  (Glysing)
16" 2-1