Fornudden Allstars

0 - 1

Gimonäs FC

09:12  lördag

2 april 2011

Fornudden Allstars

0 - 1

Gimonäs FC

09:12  lördag

2 april 2011

Matchrapport

Första matchen skulle visa sig bli en svår match, ännu svårare blev det när Fas inte alls var med från start. Men man åt sig in i matchen och bäst spelade man efter Gimonäs ledningsmål, ett ledningsmål som tillkom efter årets mest solklara kapning. Säsongen är visserligen inte så långt gången, (det här var första matchen) men jag tror vi redan placera denna kapning på någon lista.

Eftersom den här kapning ägde rum ungefär vid Fas straffpunkt så kunde inte domaren göra annat än blåsa straff då smällen gav ett eko över hela Skarpnäck. Sedan dröjde det tills domaren fick veta på en skala hur ont deras kapade spelare hade för att kort-domen skulle komma. Deras spelare valde sedermera att resa sig och Niclas slapp därmed varning och utvisning, för den här gången ska tilläggas.

Straffens går av stapeln och slås tyvärr allt för bra intill Svenssons västra stolpe och 0-1 var ställningen.

Fas rycker nu upp sig och äter sig in i matchen allt mer, tyvärr har Fas förtvivlat svårt att skapa några lägen alls och däremot uteblir avsluten så gott som helt. Närmast ett mål Fas kommer är en nick av James på långinkast från Vlatko. Men inget mål då och inget mer mål i matchen som slutar med 0-1-förlust för Fas.

STATISTIK

 
10
Tommy Steby        
13
James Ramanius        
4
Mikael Glysing        
3
Vlatko Gujic        
25
Niclas Glysing        
6
Calle Åkerlindh        
16
Henrik Svensson        
2
Adam Jaensson        
14
Martin Glantz        
7
Magnus Ljunggren        

Händelseförlopp


11" 0-1