10:00  lördag

2 april 2011

0 - 0

Matchrapport

Andra och sista matchen. Förutsättningarna var solklara, vinst för att ha chans att gå vidare, vinst med två gjorda mål för att vara säkra på avancemang.

Fas går in i matchen i bra mycket bättre tempo än första och man är med från start. Matchen är jämn, men tyvärr uteblir de heta chanserna även i denna match. Spelet böljade fram och tillbaks och närmast ett mål är motståndarna som från hörnflaggan pangar på ett skott som Svensson med huvudet lyckas rädda i sista sekunden.

Efter 13 minuters spel åker Fas på ett gult kort, Niclas satte stopp för en kontring vid tidigt skede och deras spelare föll tungt. Gult var ju dessvärre lika med utvisning fem minuter i den här cupen och Fas fick spela fem minuter med en man mindre.

Fas klarar sig under denna period helt okej, med ett par minuters spel kvar av matchen kommer Fas sista spelare in och man satsar på en fisk, men fisken får aldrig bollen och matchen slutar 0-0, ett resultat som skickar Fas ut ur cupen med dunder och brak. 0 gjorda mål kommer man inget vart med!

Ska tilläggas att gruppspelets matcher är 1 x 20 minuter långa vardera.