Santo Verde United

0 - 1

Fornudden Allstars

11:40  måndag

6 juni 2011

Santo Verde United

0 - 1

Fornudden Allstars

11:40  måndag

6 juni 2011

Matchrapport

Tredje matchen och tredje vinsten... i slantsinglingen till en början i a f.

Santo Verde United skulle inte bli det lag som satte stopp för FAS framfart och det blev tydligt tidigt i matchen efter att FAS fullkomligt dominerar matchen och stackars Svensson i mål fick se fram emot en sysslolös match till.

Sitt överläge till trots lyckades FAS inte ta tillvara på sitt spel när det gällde att göra mål och målchanserna avlöste varandra utan resultat under en lång del av matchen. Vid några tillfällen kom SVU upp i banan och försökte ta sig hela vägen fram men hindrades skickligt av FAS försvarsmaskin som denna match dessvärre fick klara sig utan Calle som skadade sig tidigare under dagen.

Spelet låg till största del i eller i närheten av SVU's straffområde och försöken att göra mål blev nästan frustrerande som Tommy S fick erfara när men öppet mål i ett läge som han sätter 10 gånger av 10 träffar stolpen och bollen går retfullt efter mållinjen och ut.

Till slut skulle målet kommer och det efter briljant arbete från Magnus som driver med bollen efter straffområdeslinjen och drog med sig en SVU försvarare som förgäves försökte hindra skottet med benet. Magnus skjuter från högra delen av straffområdet i bortre stolpen och sätter bollen bakom en chanslös målvakt.

Matchen fortsatte efter samma princip även efter målet och SVU kämparinsats måste beundras då deras förlust inte kan tillskrivas brist på kämparglöd men en typ av uppgivenhet visade sig när en av deras spelare i vredesmod slog bort bollen till en inspark för FAS och sedan säger att det inte är någon idé att försöka. Hans medspelare höll inte med utan kämpade på.

Tredje mathen, tredje vinsten... även resultatmässigt!

STATISTIK

 
7
Magnus Ljunggren 1      
10
Tommy Steby   1    
4
Mikael Glysing        
18
Mico Gujic        
12
Henrik Sjökvist        
25
Niclas Glysing        
16
Henrik Svensson        
3
Vlatko Gujic        

Händelseförlopp


12" 0-1   Ljunggren  (Steby)